Rulouri umplute cu zarzavaturi

de Krystal in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2015 | 2714 vizualizari

 

Aceasta reteta se gasseste si pe alt site pe care sunt inscrisa.

 

INGREDIENTE

  • 2 rulouri de aluat foietaj
  • 6 buc. praz
  • 5 morcovi
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cutie bacon cuburi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ou vegeta
  • dupa gust ulei piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri umplute cu zarzavaturi:

Se taie prazul rondele, morcovii in cuburi mai mici, ardeiul rosu si verde se taie si aceste in cuburi, apoi ciupercile se taie marunt. Se pune intr-o tigaiei ulei si se adauga ingredientele de mai sus mentionate si se lasa sa se caleasca pana cand zarzavaturile devin pe jumatate moi apoi se sdauga peste zarzavaturi in tigaie ciupercile, bacunul si se adauga vegeta dupa gust si piper.

Cand sunt calite zarzavaturile se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.Apoi zarzavaturile reci se amesteca cu oul. Aluatul foietaj se taie in 4 parti (1 foietaj)si se umple cu zarzavatul apoi se face ca un rulou. Rulourile se introduc in cuptorul preincins la 200'C si se lasa 20-25 minute.Din 2 aluaturi foietaj ies 8 rulouri pentru 4 persoane. Se servesc ata calde cat si reci ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute cu zarzavaturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

19.06.2015, 23:09

Foarte gustoase rulouri Se pot adapta si de post

Teo 1

19.06.2015, 23:11

Imi place!

mirela0911 1

21.06.2015, 16:04

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bruschete mixte cu rosii si ansoa