Salam de biscuiţi, reţetă cu nuca

de Gicuta in Dulciuri, 3 Noi 2015 | 18324 vizualizari

 

Gustul copilariei intr-un desert delicios ,ieftin si rapid

 

INGREDIENTE

  • 1 kg biscuiti"Fitness"
  • 700 g rahat
  • 100 g unt
  • 50 g ciocolata
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri zahar
  • 5 linguri nuca macinata
  • 400 ml lapte
  • esenta de rom
  • nuca de cocos
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu nuca:

 Salam de biscuiţi, reţetă cu nuca

Rupem biscuitii bucatele iar rahatul il taiem cubulete.

Punem intr-un vas pe foc laptele,rahatul si ciocolata si lasam sa dea 2-3 clocote. Dam deoparte si adaugam cacao amestecata cu zaharul,untul si esenta de rom.

Amestecam sa se topeasca untul si zaharul,lasam sa se racoreasca compozitia si o turnam peste biscuiti si nuca macinata.Amestecam pana sosul de cacao cuprinde toti biscuitii.

Intindem pe masa folie alimentara,impartim compozitia in trei si formam suluri pe care le impachetam strans. Desfacem folia si presaram "salamul "cu nuca de cocos., Il impachetam din nou si il dam la frigider pentru 3-4 ore. Il feliem inainte de servire. Pofta mare!

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta