salata asortata cu sfecla rosie-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 10764 vizualizari

 

este o reteta din basarabia,grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • sfecla rosie 3-4 buc(asa sant ambalate in vid cate 4 dar sant foarte mici)
  • cartofi 4-5 mai mari
  • 1 cutie mazare mica
  • morcov 3-4 buc
  • ceapa verde 3-4fire
  • un ardei rosu gras mai mic
  • sare
  • piper macinat
  • pepene murat  1 borcan mic
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA salata asortata cu sfecla rosie-post:

Se fierb cartofi in coaja ,apoi se taie cubulete

Morcovi se fierb  pa aburi apoi se taie rondele,sau se pot cali in putin ulei,sare  si  putina apa si apoi taiati(cum va este mai usor )

Ardeiul rosu se taie cubulete

Sfecla eu o cumpar gata preparata(este in vid sau borcan sau o cumparati proaspata si o fierbeti)decat o tai feliute  subtiri  apoi se pentru a nu se imbina foarte tare culoarea roz in celelalte zarzavaturi se amesteca bine cu ulei de masline inainte

pepene murat se taie bucatele ,cubulete eu il cumpar tot in borcan

ceapa se taie pestisori,mazarea se scurge se zeama din cutie

Cand toate sant pregatite se amesteca toate impreuna,si se pune piper macinat,sare ......... este o salata extraordinar de gustoasa

PS:prima daca cand am mancat mi-a placut enorm de mult acea combinatie grozava

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "salata asortata cu sfecla rosie-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post- tocanita de soia cu piure