Salata boeuf

de carmenvlad in Salate, 30 Ian 2011 | 7658 vizualizari

 

Asa cum v-am spus, din zarzavatul fiert in supa am facut o salata boeuf. Ingredientele sunt in functie de ce am avut in casa si iata ce a iesit.

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 4 cartofi potriviti
  • 2 morcovi
  • 2 ardei kapia copti (mai mult pentru culoare)
  • 4-5 castraveti (depinde de marimea lor)
  • cateva bucatele din carnea fiarta in supa
  • 1/2 lingurita mustar dulce
  • 1/2 lingurita mustar cu hrean
  • 200 g mazare fiarta
  • 5-6 linguri de maioneza
  • cateva masline negre feliate (daca aveti)
  • cateva masline verzi feliate (daca aveti)
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf:

 Cand zarzavatul din supa s-a fiert, l-am scos si l-am lasat putin sa se raceasca. Am taiat marunt morcovii, cartofii, ardeiul kapia si castravetii (pe care i-am lasat putin sa se scurga). Am pus toate ingredientele intr-un bol si le-am amestecat cu o lingura de lemn. Am adaugat restul ingredienteler, le-am amestecat bine si am pus salata intr-un platou. Am decorat cu masline feliate si ardei gras rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata calda cu cartofi si broccoli