Salata cu ton si naut

de cristeena20 in Salate, 5 Oct 2016 | 3207 vizualizari

 

O salata simpla, satioasa si facuta in farfuria in care se serveste. O idee geniala cand nu ai timp sa gatesti.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ton in ulei de masline
  • salata verde
  • 1 rosie
  • 100 gr naut in conserva
  • cateva masline negre
  • o mana de paste fusili
  • 1 ou fiert
  • 1 ceapa mica
  • Pentru sos: ulei de masline, i lta mustar, otet, suc de lamaie
  • sare, piper alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu ton si naut:

Pregatim ingredientele in prealabil si montam salata in farfuria de servit.

Fierbem oul tare, spalam salata verde (avem nevoie de 4-5 frunze) si o uscam de apa -se rupe in bucati potrivite.

Ceapa se taie fasii; rosia felii ; scurgem nautul si maslinele; fierbem pastele in apa cu sare si le scurgem bine apoi le lasma sa se raceasca.

Pentru sos amestecam ulei de masline (sau folosim uleiul de la conserva) cu 1 lingurita de mustar, suc de lameie si putin otet dupa gust. Adauga,m sare si amestecam cu o furculita sa se omogenizeze . 

Intr-.un bol amestecma pastele cu rosiile si ceapa, le condimentam cu sare, piper si putin ulei de malsine .

In farfurie punem frunzele de salata, punem peste amestecul de paste cu rosii, presaram cu naut si masline, punem tonul in bucati scurs si la final ouale taiate felii. Stropim cu sosul preparat si servim imediat .

TIPS-URI

1

Dupa preferinta servim cu putin parmezan ras deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ton si naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

06.10.2016, 15:39

Rahela Velicu 1

06.10.2016, 21:55

anca_rm 1

07.10.2016, 09:49

ce salata buna si satioasa ai pregatit , tare faina reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata Olga-Virginia