Salata de ardei iuti cu gogosari si ceapa

de fluturas in Muraturi, 7 Noi 2009 | 58516 vizualizari

 

o reteta pentru iarna pe care am gasit-o demult intr-o revista si am modificat pentru gustul meu proportia ingredientelor.cu mai putina ceapa ca in reteta originala.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg ardei iute
  • 1 kg gogosar
  • 500g ceapa
  • 1 legatura frunze telina
  • 500g zahar
  • 500ml otet
  • 500ml apa
  • 1,5 linguri sare grunjoasa
  • piper boabe
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ardei iuti cu gogosari si ceapa:

Tai ardeii iuti,gogosarul si ceapa,le presari cu sare si le lasi o ora si jumatate.Intre timp se pune la foc intr-un vas apa ,sarea,zaharul,otetul,frunzele de telina cu piperul si foile de dafin si se fierbe 15 minute.Se lasa solutia sa se raceasca,se toarna peste legume,se amesteca bine apoi se aseaza salata in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ardei iuti cu gogosari si ceapa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

fluturas 1

16.12.2009, 14:43

merge foarte bine la ciorbe sau fripturi!

Laly 1

07.09.2010, 00:27

ce culori frumoase

MihaelaAni 1

06.10.2010, 20:28

Maine fac si eu. Sper sa iasa la fel de bine.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ardei iuti