Salata de artichoke(anghinare) si fenicul

de boscodina in Salate, 8 Iul 2009 | 13633 vizualizari

 

O salata sanatoasa , se spune, plina de minerale si vitamine , si tare simplu de facut.

 

INGREDIENTE

  • 700-800g artishoke congelat
  • 1 fenicul verde
  • 400 g ciuperci ( conserva)
  • 1 salata verde rotunda-laptuci-( a mea isi pierduse "frumusetea"..asa ca am sarit-o)
  • 1 lingura de mustar
  • sare, piper
  • 1 lamaie
  • 250 ml iaurt de capra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de artichoke(anghinare) si fenicul:

Inimile de artichoke se fierb in apa cu sare si sucul de la o jumatate de lamaie, pana se inmoaie ( sunt care le prefera doar o idee moi, pentru mine trebuie sa intre furculita ca in branza in ele).

Se spala si taie salata verde, feniculului i se desfac frunzele se taie fiecare in jumate si apoi fasii subtiri. Artichoke-ul fiert si scurs se taie tot feliute. Ciupercile se prajesc in putin ulei de masline, se adauga peste salata si peste toate se toarna sosul format dintr-un iaurt ( 250 ml|) 1 lingura de mustar si sucul de la o jumatate de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de artichoke(anghinare) si fenicul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Oana 1

09.07.2009, 16:14

Mmm, ce interesant! cred ca e tare buna!

boscodina 1

10.07.2009, 09:08

este tare buna si aromata. Feniculul atat de cunoscut pentru puterile sale curative, pus verde , crud in salata parca e si mai aromat si atatea gusturi diferite se intrepatrund incat produsul final e ..tare gustos.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata Primavara