Salata de beouf

de nyana in Salate, 3 Ian 2010 | 5578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne slaba de vitel
  • 12 cartofi medii
  • 6 morcovi potriviti
  • 1 telina mijlocie
  • 1 pastarnac mare
  • 3 radacini patrunjel
  • 10 castraveti murati in saramura si decojiti
  • 6 gogosari murati
  • mustar
  • sare
  • piper si masline
  • maioneza din 2 oua fierte si unul crud
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de beouf:

Se fierb separat cartofii cu coaja  , iar dupa fierbere se decojesc si se taie marunt,carnea se fierbe si cand este jumatate fiarta se pune restul de legume la fiert. cat timp fierb legumele se vor iata castravetii si gogosarii marunt se storc si se pun peste cartofi . Cand zarzavatul este fiert  se scot si se taie marunt si carnea se va taia tot marunt , se desfac maslinele in doua si se vor mai taia(in fct cat de mari sunt maslinele)dak mai este cazul. Se pun peste toate legumele fierte 3 linguri mari de maioneza , 2 linguri de mustar , sare piper si se amesteca f bine. Se  va pune compozitia pe platouri se orneaza cu maioneza si gogosari si castraveti murati.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de beouf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de beouf