Salata de conopida si vinete albe

de diaconta in Salate, 23 Sep 2010 | 7805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete albe
  • 1 conopida
  • 2 oua
  • ulei pentru maioneza
  • ceapa
  • sare,piper,vegeta
  • smantana
  • marar

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida si vinete albe:

Sunt salate separate,dar eu le-am imbinat la acelasi aperitiv.

Conopida se spala,se desface bucatele si se pune sa fiarba in apa cu putina sare.Cand e fiarta se strecoara si se lasa sa se raceasca.

Vinetele se coc pe plita,se decojesc si se lasa sa se scurga.

Vinetele albe sunt putin mai dulci decat cele obisnuite.

Intre timp pregatim maioneza din doua galbenusuri.

Impartim maioneza in doua.La maioneza pentru conopida adaugam putina smantana.

Sfarmam conopida cu furculita si punem peste ea maioneza cu smantana.Adaugam mararul tocat marunt,piper si sare daca mai este nevoie.

Tocam vinetele,adaugam ceapa razuita(mie imi place mai mult ceapa decat usturoiul la vinete)maioneza ,sare si putina zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida si vinete albe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

diaconta 1

24.09.2010, 20:41

serviti fetelor,puteti sa alegeti care va place,sau sa luati din amandoua

Corinuta 1

25.09.2010, 22:24

Separat le-am facut.........da' nu m-am gandit sa le combin, buna idee!

diaconta 1

25.09.2010, 22:40

Corina sunt impreuna doar in bol,nu-s amestecatecred ca nu m-am exprimat eu corect

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de fructe persana