Salata de fasole batuta

de danamatei in Salate, 19 Oct 2010 | 6047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole uscata
  • 1-2 capatani usturoi
  • 200 ml ulei
  • 2 cepe potrivite
  • 1 lingura bulion
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole batuta:

Se fierbe fasolea la care se schimba apa de 3-4 ori. Se curata usturoiul si ceapa.

Ceapa se taie solzisori. Cand s-a fiert fasolea se pune in blander impreuna cu usturoiul si uleiul. Se pune intr-un castron si se potriveste de sare.

Se caleste putin ceapa in 7-8 linguri ulei, apoi se pune bulionul si se pune peste fasole .

 

 

TIPS-URI

1

Cand se schimba apa la fasole se pune tot apa fierbinte. Fasolea va fierbe mai bine asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Miha 1

19.10.2010, 22:23

N-am mai mancat de multisor.

lacrimioara 1

19.10.2010, 22:25

simplu si gustos imi place fasolea oricum

danamatei 1

20.10.2010, 10:14

Nici eu nu am mai facut de vreo 3 ani. Si acum am facut-o de 2 ori in 3 saptamani.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole verde cu maioneza si usturoi