Salata de hrisca

de Anett in Salate, 29 Mai 2016 | 8064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr hrisca
  • 1 avocado
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 rosii coapte
  • 100 gr branza de capra
  • 2 lingura ulei de masline
  • zeama unei lamai
  • sare piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de hrisca:

Clatim bine hrisca, punem in apa rece la inmuiat peste noapte. A doua zi fierbem circa 10-15 minute  pana se inmoaie bine. Scurgem bine si lasam sa se raceasca.

Intre timp spalam rosiile si le taiem in cubulete. Le introducem intr-un castron impreuna cu patrunjel maruntit, cubulete de branza de capra, bucatele de avocado. Punem hrisca in castron amestecam bine si preparam dressingul. Amestecam ulei de masline cu zeama unei lamai, adaugam sare si piper si punem compozitia peste salata si amestecam bine.

TIPS-URI

1

Se poate introduce si ceapa, usturoi, ceapa verde, eu de data asta vroiam o salata usoara.

2

Fiind prima data cand am gatit hrisca, l-am fiert in apa sarata, data viitoare voi incerca cu un cub de gaina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de hrisca" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de hrisca