Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Daca ati tot postat retete cu peste si sfecla mi-ati facut pofta :) Si a aparut aceasta reteta. Merita incercata, zic eu :P
Eu am avut sfecla coapta si rasa si nu a mai fost nevoie sa coc. Punem ouale la fiert si pregatim celelalte ingrediente; radem 1 morcov mic, tocam prazul si ceapa verde, indepartam pielea de la burta de somon si o tocam cubulete. Dupa ce au fiert outele de prepelita, le lasam sa se raceasca, apoi le curatam si le tocam tot cubulete. Maruntim arahidele, curatam si tocam 1 kiwi si rasnim 1/4 lingurita de seminte de fenicul. Intr-un bol, punem cele 2 conserve de ton, apoi restul ingredientelor. Adaugam maioneza si asezonam cu praful de fenicul. Servim cu painica de casa cu seminte. Pofta buna!
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult