Salată de somon afumat

de Ligia in Somon, 8 Apr 2009 | 14534 vizualizari

COMENTARII (17)

Ligia 1

12.03.2009, 12:25

Bucataras, am trimis pozele pe mail. Mi-am pierdut speranta ca vreodata voi ajunge sa pun singura pozele.

ANCA 1

12.03.2009, 13:30

sune bine! las ca reusesti tu si cu pozele, eu m-am luptat prima data vreo 2 ore, noapte, pana nu mi-a iesit, nu m-am lasat!

Oana 1

13.03.2009, 08:15

Eu sunt fan rucola si somon! trebuie sa fac si eu salatica! la mega image gasesc si rucola si tot ce trebuie
Arata super de tot!

Bucataras 1

29.04.2009, 01:03

Zoro, nu incerci sa scrii o reteta?

Oana 1

05.05.2009, 11:16

Alina, ai vazut platoul cu tartine de somon? e la aperitive

izulika 1

25.10.2010, 00:12

onuta 1

24.11.2010, 00:27

adry88 1

10.05.2011, 16:06

f3lina 1

10.07.2014, 18:33

Foarte buna salata. Am pregatito si eu de 3 ori.Nu am gasit branza de capra cu verdeturi nicaieri. Am folosit telemea obisnuita. Iar icrele rosii sau negre chiar se amesteca in salata?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Somon cu masline la cuptor