Salata Quatro Formaggi

de Sidy in Salate, 4 Aug 2010 | 7097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g brinza dulce de vaca
  • 200 g brinza telemea
  • 300g brinza feta
  • 150 g cascaval( se pot folosi 4 feluri de brinza, pe care le preferati)
  • masline negre
  • 1-2 ceapa rosie
  • 2-3 linguri maioneza
  • 100 g smantana
  • marar verde
  • 3-4 oua
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Quatro Formaggi:

1.Primul strat aproximativ 300 gr de branza de vaci amestecata cu 5 linguri de smantana si daca vrei pui si niste marar proaspat tocat ca arata mai fain cind portionezi...

2.Al doilea start,o ceapa taiata(se poate folosi ceapa rosie sau verde,dar si cea obisnuita)solzisori frecata cu sare . Eu am pus ceapa rosie, tot pentru aspect...

3.Un strat de telemea sau orice branza sarata ,rasa prin razatoarea mica

4. 3-4 oua fierte tari ,date pe razatoare, se aseaza peste ultimul strat de branza,

5.Brinza feta sau cas de oaie razuit

6.Se acopera cu un strat de maioneza(de casa)

7.Se rade cascaval din belsug

8.Se orneaza cu masline negre.

TIPS-URI

1

Se poate orna dupa ce idei aveti pe moment si cum vi se pare mai interesant !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Quatro Formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lira 1

05.08.2010, 14:04

ce super prezentare cred ca si gustul a fost pe masura!

mihaelar63 1

19.08.2010, 08:33

ce frumos ai decorat

jolygina 1

19.08.2010, 16:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de oua cu macrou afumat