Salată rucola cu pere și sfeclă roșie

de elucubratiiculinare in Salate, 29 Apr 2013 | 2393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g frunze de rucola,
  • 1 pară pergamută,
  • 1 sfeclă roșie mică,
  • 100 g brânză de vaci sau feta,
  • 2 linguri măsline kalamata,
  • 1 lingură ulei de măsline,
  • zeamă de la jumătate lămâie,
  • 1 linguriță miere,
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată rucola cu pere și sfeclă roșie:

Frunzele de rucola se spală și se lasă la scurs. Para se curăță de coajă, se taie în două și se înlătură căsuța cu sâmburi, apoi se taie felii pe lungime. Sfecla roșie se curăță de coajă și se taie în două apoi felii subțiri. Pe un platou sau un castron de salată aranjăm frunzele de rucola, perele, sfecla, măslinele și bucățele de brânză. Într-un castronel amestecăm uleiul de măsline cu zeama de la jumătate de lămâie, sarea și mierea. Turnăm sosul peste salată și servim.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată rucola cu pere și sfeclă roșie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Alina26 1

30.04.2013, 13:16

imi placeee!!!foarte buna!!!!

mena29 1

30.04.2013, 13:37

elucubratiiculinare 1

30.04.2013, 20:04

multumesc
o recomand cu mare drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi, cu piept de pui si maioneza