Salau de Nil la cuptor

de lucy2002 in Salau, 14 Noi 2019 | 15305 vizualizari

 

O reteta simpla, rapida si sanatoasa.
 

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de salau
  • condimente pentru peste
  • sucul de la o lamaie
  • 3 linguri de ulei sau unt
  • cartofi
  • praf de usturoi
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau de Nil la cuptor:

Pornim cuptorul si-l setam la o temperatura de 200 grade C.

Cartofii curtati si spalati ii taiem in patru.

Fileul il trecem printr-un jet de apa dupa care il tamponam cu hartie absorbanta.

Pregatim o tava cu hartie de copt.

Se condimenteaza fileul pe ambele parti cu arome pentru peste, praf de usturoi, rozmarin, sucul de lamaie dupa care il asezam in tava unsa cu ulei, iar de jur -imprejur asezam cartofii. Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam in cuptor pana cand cartofii si pestele sunt facuti.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

dozare condimentelor se face dupa gustul vostru

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau de Nil la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papiota de salau