Sandvis cu crema de branza, nuci si busuioc

de Bucataras in Sandvisuri, 16 Sep 2014 | 3642 vizualizari

COMENTARII (19)

Bunica 1

16.09.2014, 13:14

Nu te-ai zgarcit la paine

Pushaa 1

16.09.2014, 13:18

bun la mic-dejun!

gaby_duceag 1

16.09.2014, 13:20

buni))))))))))))))))

Mitinita 1

16.09.2014, 14:03

mie chiar imi surade combinatia asta

babi5 1

16.09.2014, 14:32

Adele 1

16.09.2014, 14:36

anca_rm 1

16.09.2014, 15:11

Panacris 1

16.09.2014, 15:40

Gherca Daniela 1

16.09.2014, 16:07

delicios pentru micul dejun!

Bya Ralu 1

16.09.2014, 16:10

ce bun e

MOKUSKA 1

16.09.2014, 16:17

MotanLaOale 1

16.09.2014, 16:31

Constelatialeu 1

16.09.2014, 18:35

Sefu,iar te dai cu fitosenii din astea?

deyutzky 1

16.09.2014, 18:37

like!

- Andreea - 1

16.09.2014, 20:23

alilianaa 1

16.09.2014, 20:32

ce gustarica buna!

Valclaudia 1

16.09.2014, 21:18

faina rau aceasta combinatie! Bravo Boss!!

Rocsi 1

17.09.2014, 11:11

Lia_ 1

21.09.2014, 08:55

suna bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu cascaval afumat