Sandvis cu friptura de curcan si miez de lapte

de simona72 in Sandvisuri, 7 Noi 2013 | 2606 vizualizari

 

Nu se poate sa nu va ramana friptura de la masa de pranz...pt o cina eu zic ca merge si un sandvis cu friptura ramasa.....

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine de casa
  • 1 felie de friptura de curcan http://www.bucataras.ro/retete/friptura-de-curcan-53621.html
  • cateva bucatele de miez de lapte de la Delaco
  • sos dulce acrisor usor picant
  • pt servit: salata guacamole http://www.bucataras.ro/retete/guacamole-42869.html
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu friptura de curcan si miez de lapte:

Felia de paine se prajeste in prajitorul de paine. Carnea se taie in bucati mici. Dupa ce a fost prajita se unge cu putin sos de la friptura, se presara deasupra bucatele de carne, cativa mieji de lapte si sos de care va place si cat doriti (eu am folosit un sos dulce acrisor usor picant). Am servit sandvisul cu o salata guacalome, voi puteti si mai simplu, cu o ceapa verde, rosii....

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu friptura de curcan si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu Mozzarella