Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata

de Satisfyyourcravings in Peste, 15 Feb 2016 | 2889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sandvisuri:
  • 2 chifle cu seminte
  • 2 bucati filet peste alb (eu am folosit cod), fara piele si oase
  • un varf de cutit de piper Cayenne
  • cateva linguri de faina
  • 15 grame Parmezan
  • creson
  • 1 lamaie
  • Pentru sosul tartar:
  • 1 inima de salata (little gems)
  • 6 castraveti murati mici
  • 1/4 legatura patrunjel
  • 1 lingura capere
  • 250 ml iaurt degresat bio
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • Pentru mazare:
  • 200 grame mazare congelata
  • 1/2 legatura menta
  • 1 cartof mediu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata:

Se incalzesc chiflele in cuptor.

Se taie cartoful cuburi si se fierbe in apa sarata.

Se presarabucatile de peste cu sare, piper, piper Cayenne si se acopera cu faina.

Se prajesc intr-o lingura de ulei, pana devin aurii, se rade Parmezanul deasupra, se intorc si se mai lasa la prajit 1 minut.

Se adauga mazarea si menta peste cartof, se acopera si se lasa la fiert. 

Cu ajutorul unui blender se amesteca toate ingredientele pentru sosul tartar.

Se paseaza mazarea, cartoful si menta pana ajung la consistenta dorita. 

Se taie chiflele longitudinal si se ung cu sosul tartar. Se aseaza bucatile de peste si cresonul si se servesc cu mazare si bucati de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

15.02.2016, 16:52

MotanLaOale 1

15.02.2016, 18:03

CameliaR 1

15.02.2016, 21:21

Ce bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu cartofi