Sandvis la cuptor

de Valclaudia in Sandvisuri, 24 Oct 2012 | 2778 vizualizari

 

delicios! ... (daca va place foietajul)

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • crema de branza "Ceva Fin" Delaco
  • cascaval feliat, Delaco
  • condimente, dupa gust
  • un gogosar (cu tenta iute)
  • ridiche alba + ierburi mediteraneene
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis la cuptor:

Am impartit aluatul foietaj in 4, am uns fiecare portie de aluat cu crema de branza, am condimentat cu putina vegeta si piper si am introdus tava pentru 20 min. in cuptorul preincalzit la 180 grade.

Dupa ce s-au rumenit portiile de aluat, le-am scos din cuptor si am asezat deasupra fiecarei bucati cate o felie de cascaval (feliat) Delaco.Apoi am adaugat felii de gogosar si ridichi peste care am presarat ierburi mediteraneene.

 

TIPS-URI

1

Au fost foarte, foarte gustoase sandvisurile pregatite la cuptor! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Sandvis delicios cu ou fiert