Sandvis picant cu omleta cu patrunjel si chives

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 16 Ian 2016 | 3040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou bio
  • 1 albus de ou bio
  • cateva frunze de patrunjel, tocate
  • cateva tulpini de chives, tocate
  • 2 felii de paine din tarate cu seminte
  • 1 lingura hummus picant (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/hummus-picant-cu-miere-75264.html)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis picant cu omleta cu patrunjel si chives:

Se ung feliile de paine cu hummus.

Cu ajutorul unei furculite, se bate oul, impreuna cu albusul, putina sare si 1 lingura de apa. Se amesteca apoi cu patrunjelul si chives si se prajeste intr-o tigaie pana cand ouale incep sa se gateasca. Se impatureste si se aseaza pe una dintre felii.

Se inchide sandvisul cu felia de paine ramasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis picant cu omleta cu patrunjel si chives" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

simona72 1

17.01.2016, 12:02

super!

Gicuta 1

18.01.2016, 09:03

Ma servesc si eu!

Alexandra Burz 1

01.02.2016, 21:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu Ceva Fin si fructe proaspete