Saramura de macrou

de Oana in Peste, 12 Oct 2010 | 8914 vizualizari

 

Absolut delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti macrou
  • 2 rosii
  • 2 ardei capia mari
  • patrunjel si marr verde tocat fin
  • o ceapa de apa mica
  • 5 catei de usturoi
  • un ardei iute
  • o cana de supa de pui sau apa calduta
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3-4 linguri otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de macrou:

Pestele se curata si se taie bucati, apoi se pune pe gratar impreuna cu rosiile. Se poate pune si ardeiul sau se coace pe plita, eu il aveam deja copt. Se scoate pestele si se pastreaza la cald. Intr-un castron se maruntesc rosiile coapte, ardeiul copt se taie fasii de 2 cm, ceapa se taie solzisori, ardeiul iute se taie rondele subtiri, usturoiul se zdrobeste si se amesteca toate cu verdeata. Se adauga supa calda sau apa, se potriveste gustul cu sare, piper, otet si ulei. Se pune pestele deasupra si se lasa acoperit 20 de minute. Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de macrou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar