Saramura de peste

de Brindusa in Peste, 4 Iul 2010 | 9284 vizualizari

 

De cateva zile sunt in vacanta prelungita la tara (unde am mari probleme cu netul!), pe undeva pe langa Dunare. Nu puteam sa scap ocazia unui pestic proaspat pescuit. De data asta, pe langa niste salai mici prajiti de mine, sotul meu a pregatit si saramura de somn.

 

INGREDIENTE

  • • 4 bucati de somn facut la gratar
  • • 5 ardei iuti taiati in felii (sau mai multi, in functie de cat de iuti sunt)
  • • 3 rosii tocate marunt (eu am avut ceva suc de rosii, ca tot era pregatit pentru conservat)
  • • 300 ml apa cu sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

Apa se fierbe un clocot, impreuna cu sarea, ca aceasta sa se dizolve. Pune ardeii in apa, apoi rosiile si lasa sa se racoreasca putin. Pune pestele in saramura si lasa-l minim 15 minuteinainte de a-l devora cu niste mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Ina 1

05.07.2010, 06:02

frumos arata!

mena29 1

05.07.2010, 16:45

Vacanta placuta in continuare. Pestele e asa ca de ziua Americii nu?Arata foarte bine

Bucataras Medi 1

07.07.2010, 19:25

ce bunaciune Brandusa.....ma ling pe degete de pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste emperador la gratar