Saratele cu cascaval

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2012 | 40469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 550 g faina
  • 250 g unt moale
  • 200 g cascaval ras
  • 1 lgt sare
  • 2 oua
  • 1 albus
  • 50 ml lapte
  • Uns deasupra :
  • 1 galbenus
  • 50 g cascaval  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval:

Cernem faina intr-un bol, facem o scobitura si adaugam cele 2 oua, sarea, albusul de ou, laptele si untul moale taiat bucatele . Framantam putin , apoi adaugam cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici si framantam mai departe pentru omogenizare.

Aluatul obtinut il dam la rece pentru 15 minute, apoi il impartim in 2 si intindem 2 foi; fiecare foaie o taiem dreptunghiuri sau diferite forme. Dupa ce am taiat dreptunghiurile, le ungem cu galbenus de ou ( cu ajutorul unei pensule de silicon ) si apoi radem cascaval ; le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana se rumenesc.

Spor la preparat ! :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Lorra 1

09.01.2012, 20:03

Rocsi 1

09.01.2012, 20:35

vreau vreau vreauuuuuuuuuu

zinacup 1

25.01.2013, 16:37

am facut saratelele si miau iesit foarte gustoase!!!reteta reusita,bravo!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta