Sarmalute cu soia si ciuperci

de ianculubita in Mancaruri de post, 19 Mar 2011 | 19307 vizualizari

 

Va recomand o delicioasa reteta de sarmalute,numai bune pentru acest post

 

INGREDIENTE

  • 1varza murata
  • 500g ciuperci
  • 200g soia granule
  • 1ceapa mare
  • 1morcov
  • 1cutie de rosii in bulion
  • 1cana cu orez
  • 1ceasca ulei
  • sare,piper,cimbru
  • patrunjel
  • 1cana de suc de rosii
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu soia si ciuperci:

Pun la calit in ulei incins ciupercile curatate,spalate si taiate marunt,impreuna cu ceapa si morcovul dat pe razatoare;

dupa ce a scazut apa din ciuperci,adaug si soia pe care am fiert-o 10min.in apa cu sare si rosiile;

pun capacul si las sa fiarba la foc mic pana scade,condimentez,adaug orezul spalat si scurs,verdeata,amestec bine,

mai condimentez daca e cazul si las deoparte pana pregatesc frunzele;

varza,pentru ca este pusa de mine,nu necesita timp de desarare mai mult de 30min;

desfac frunzele,le tai potrivite,apoi incep sa formez sarmalutele;

in vas pun 1crenguta de cimbru apoi varza tocata si incep sa pun si sarmalutele ;

peste ele pun tot varza tocata,peste varza pun felii de ciuperci,adaug 1cana de suc de rosii,1cana de apa si dau vasul la cuptor la foc mic pentru 1h.

TIPS-URI

1

merg foarte bine cu mamaligutasi

2

ardei iuti

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu soia si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie cu legume