Sarmalute de post, cu ciuperci si orez - reteta simpla si gustoasa

de vasimur in Mancaruri de post, 28 Iun 2019 | 24393 vizualizari

COMENTARII (13)

RODIMUR 1

28.06.2019, 19:09

Foarte bune, mai ales reci, pe căldura asta...!

lucy2002 1

28.06.2019, 20:07

anuta 1

28.06.2019, 21:45

La cat mai multe!!

MotanLaOale 1

28.06.2019, 22:52

dantes 1

29.06.2019, 07:23

Bune!

Gherca Daniela 1

29.06.2019, 08:26

vasimur 1

29.06.2019, 09:36

Mulțumesc mult, pentru aprecieri!

Catalina L 1

29.06.2019, 17:52

ce-mi plac

mirela0911 1

30.06.2019, 12:04

Rocsi 1

30.06.2019, 20:24

Daca am de ales intre sarmale cu carne si cele de post, mereu le voi alege pe cele de post! Sunt preferatele mele!

mihaelar63 1

01.08.2019, 03:38

Sunt si preferatele noastre !!!! Cu pasat !!!!

mihaelar63 1

01.08.2019, 03:40

Felicitari pentru reteta cu nr. 100

Ina 1

01.08.2019, 20:59

Bravo, dl. Vasile! La mai multe!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale manastiresti