Sarmalute de post cu soia

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 18169 vizualizari

COMENTARII (9)

Bucataras 1

06.12.2009, 15:45

corect.

ionix 1

06.12.2009, 16:12

mai, chestia asta cu eliminatul carnii de porc e cu dus si-ntors... mama mea este bolnava de cancer iar doctorul a spus sa manance carne de porc dar slaba si ca uneori carnea de vita poate fi mult mai grasa decat cea de porc... si asta a spus-o unul dintre cei mai buni doctori din Romanica... asa ca nah, fiecare cum vrea si cum stie mai bine dar cand e post merg si sarmalutele astea

Michelle 1

06.12.2009, 16:23

MIUTA 1

21.03.2011, 01:00

divainbucatarie 1

21.03.2011, 09:49

Lau 1

21.03.2011, 10:14

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:47

Ligia Bxl 1

06.08.2013, 00:24

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza la cuptor-post