Sarmalute de primavara in foi de tei Pastele cailor la slow cooker Crock–Pot

de Ksenya in Slow Cooker, 20 Mai 2020 | 3045 vizualizari

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

20.05.2020, 14:42

Cu frunze de tei nu am incercat . Bravo

RODIMUR 1

20.05.2020, 14:54

N-am făcut/mâncat sărmăluțe în foi de tei, dar cred că sunt asemănătoare cu cele în foi de viță, care-mi plac foarte mult...!

MotanLaOale 1

20.05.2020, 15:15

vasimur 1

20.05.2020, 15:38

Ancutsa 1

20.05.2020, 16:29

Buna idee! De incercat!

Panacris 1

20.05.2020, 16:31

Minunate!

Bucataras Diana 1

20.05.2020, 16:50

Adi 1

20.05.2020, 20:02

Bune!

RuxyRux 1

20.05.2020, 22:04

Grozav de bune! Imi place ideea!

Tabita _ 1

20.05.2020, 22:25

deyutzky 1

21.05.2020, 04:48

Tare bine arata!

mirela0911 1

21.05.2020, 10:07

Cred ca sunt tare bune!

Rocsi 1

21.05.2020, 20:20

In foi de tei nu am mancant, nici nu am facut niciodata, dar trebuie sa fie gustoase!

Rahela Velicu 1

21.05.2020, 22:58

Gherca Daniela 1

23.05.2020, 09:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci si bulgur-de post