Sarmalute vegetariene( de post) a la Ruxy

de RuxyRux in Mancaruri de post, 17 Noi 2010 | 9243 vizualizari

 

Sarmalute delicioase pe care vi le recomand cu drag!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana soia maruntita
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei capia dulce
  • 1/2 cana orez
  • 3 linguri bulion
  • 1/2 cana stafide
  • 1 morcov ras
  • 1 mana mica de seminte de in
  • 250 gr ciupercute tocate
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • putina apa
  • sare dupa gust
  • piper
  • boia dulce
  • o varza mare murata
  • 3 rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute vegetariene( de post) a la Ruxy:

Amestecam toate ingredientele pentru sarmalute, punem si putina apa( cu grija nu prea multa) atat cat sa legam compozitia bine, saram, piperam dupa gust si apoi rulam sarmalutele.

Asezam un strat mic de varza in vasul roman( daca il avem, daca nu in tava), punem sarmalutele, din loc in loc deasupra felii de rosii si varza tocata...si dam la cuptor la foc potrivit pana sunt fierte.

Cine iubeste cimbrul ( eu nu), aseaza ramurele deasupra pentru decor...

Servim desigur cu ardei iute si mamaliguta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute vegetariene( de post) a la Ruxy" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (30)

mihaelar63 1

19.11.2010, 08:35

Sunt prea deosebiti sa-i fi gasit undeva acum . Si eu m-am trezit cu un ardei iute care acum s-a copt printre muscatile din balcon .

RuxyRux 1

19.11.2010, 08:39

Ce dragut!!!!

vanilla 1

19.11.2010, 14:06

ffff bune!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu mere si stafide in foi de placinta