Scoici

de ianculubita in Fructe de mare, 2 Sep 2011 | 13595 vizualizari

 

Intr-o zi,m-au luat copiii in oras la o portie de scoici;cum sunt eu mai curioasa,am studiat,am mirosit,am gustat din sos iar peste cateva zile le-am facut surpriza dandu-le la masa aceleasi scoici cu bani mai putini;acum va invit pe voi sa savurati virtual....

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de scoici
  • 2 linguri de unt
  • 2 echalote(este o ceapa lunguiata,rosie,cu miros de usturoi,noi nu avem)
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1l de vin alb
  • 1 crenguta de cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici:

Intr-o oala am pus untul apoi usturoiul,echalotele,ceapa toate taiate marunt;dupa ce s-au inmuiat am adaugat vinul si cimbru;cand a inceput sa clocoteasca am adaugat scoicile bine curatate si spalate(care au fost deschise le-am aruncat);nu le-am tinut decat 5-6min,pana s-au deschis toate;le-am servit la masa cu cartofi prajiti si bere,au fost delicioase(ca la restaurant)

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scoici in sos picant