Scoici cu ciuperci

de lia maria in Fructe de mare, 18 Noi 2010 | 11890 vizualizari

COMENTARII (12)

epurasha2bb 1

18.11.2010, 11:44

ce frumos! vin si eu la masa lia!5f!

lia maria 1

18.11.2010, 11:52

Multumesc Roberta esti invitata mea

ela 1

18.11.2010, 12:31

ce bine arata.................

lia maria 1

18.11.2010, 12:33

ela te servesc cu drag

silvi0ara 1

18.11.2010, 12:52

Foarte frumos arata,dar eu papa doar orezul.

nadina73 1

18.11.2010, 13:53

felicitari arata foarte bine si uite las dar nu vreau cu scoicinu-mi plac

lia maria 1

18.11.2010, 14:31

silvioara nadina pupa-va mama ce bine de mine raman cu scoicile voua va dau orezul

mena29 1

18.11.2010, 19:04

Sylvia 1

19.11.2010, 10:40

Vreau si euuuuuuuuuuuuuu din toate

vanilla 1

19.11.2010, 12:57

foarte frumos!!! da merg scoice cu orez?

MIUTA 1

21.11.2010, 17:17

Arata foarte bine,nu am curaj sa gust nu pap scoici......dar arata super 5 furcu

adry88 1

22.05.2011, 18:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Scoici St.Jacques (scallops) cu ciuperci in sos redus de peste