Scoici cu fidea de orez

de lia maria in Fructe de mare, 5 Apr 2011 | 10052 vizualizari

 

Un meniu usor, rapid, gustos si foarte sanatos!

 

INGREDIENTE

  • 300g scoici prefierte congelate
  • 150g fidea de orez
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 ardei iuti (verzi)
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • 8 masline mari fara samburi
  • 2 linguri ulei masline
  • Sos de soia
  • Sos Worcester

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu fidea de orez:

 Fierbem fideaua conform instructiunilor de pe ambalaj si o scurgem de apa intr-o sita. Punem o lingura de ulei la incins, apoi calim fideaua prêt de 2-3’ amestecand-o usor. O acoperim si o pastram calda.

Lasam scoicile la decongelat, apoi le spalam cu apa rece si le lasam la scurs.

Curatam usturoiul si-l tocam marunt. Ceapa si ardeii ii taiem julien, iar maslinele in felii.

Intr-o tigaie incingem restul de ulei, adaugam ceapa, ardeiul si usturoiul, lasam putin sa se inmoaie apoi adaugam scoicile si maslinele. Adaugam sosurile si lasam la foc mic, sub capac 10’.

Servim scoicile imediat, asezate pe pat de fidea.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu fidea de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scoici la cuptor