Sendviş cu cremă de brânză, şuncă şi caşcaval afumat

de Bucataras in Sandvisuri, 17 Mai 2014 | 3751 vizualizari

 

Delicios si hranitor!

 

INGREDIENTE

  •  2 felii pâine toast
  • cremă de brânză cu usturoi Delaco
  • şuncă
  • caşcaval afumat
  • salată
  • roşii
  • castraveţi proaspeţi sau muraţi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendviş cu cremă de brânză, şuncă şi caşcaval afumat:

Prăjeşti feliile de pâine, apoi ungi una dintre ele cu crema de brânză. Pui salată, 2-3 felii de roşii, apoi caşcavalul afumat feliat subţire. Urmează o felie sau două de şuncă, încă o foaie de salată, castraveţii, câteva felii de roşii şi cealaltă felie de pâine.

Gata, ai văzut cât de simplu e?

 Cost/porţie: 2,5 Lei

Timp de preparare: max. 2 minute

 

TIPS-URI

1

 Crema de brânză cu usturoi dă gust foarte bun sendvişurilor şi înlocuieşte cu succes sosurile grele sau maionezele procesate?

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendviş cu cremă de brânză, şuncă şi caşcaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu branza pufoasa cu somon