Shaorma

de pity19 in Pizza, 8 Mai 2014 | 3621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Am folosit :
  • 1 lipie ( 200 gr faina , 10 gr drojdie , jumatate lg sare , 10 linguri apa )
  • carne de pui ( 2 pulpe , 1 aripioara , dezosate , taiate marunt si prajite )
  • un cartof mediu ( spalat, curatat , taiat , prajit )
  • ketchup dulce
  • sos de usturoi din magazin
  • varza ( foarte putina )
  • 3-4 feliute castravete
  • 2-3 felii de rosie
  • sare , piper ( pentru condimentat legumele , cartofii si carnea )
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Ungem lipia cu 2-3 linguri sos de usturoi , punem feliute de castravete, de rosie , varza data pe razatoare ,carnea , cartofii scursi de ulei si ketchup.

Indoim in ambele parti lipia , si invelim usor in folie alimentara sau de care doriti!

Se poate servii atat calda cat si rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Kapsalon (Shaworma la tigaie in stil olandez)