Shawarma

de Mitinita in Pui, 8 Feb 2011 | 9681 vizualizari

 

Shaorma,shawarma,gyros,tacos- principiul e acelasi,aromele difera...asta e varianta mea,noi ne lingem pe degete,copii sunt in totala liniste pana termina,deci le place!Daca nu aveti toate ingredientele pentru condiment nu conteaza,folositi ce aveti.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • mix de condimente din:chimion,paprika,usturoi pudra,
  • varf de cutit de scortisoara,coriandru,cardamon,sare,piper
  • 4 lipii libaneze
  • castraveti murati,taiati
  • rosii,taiate rondele
  • ceapa,taiata rondele(op)
  • cartofi pai
  • Sosul:
  • 100 gr iaurt
  • 100 gr smantana
  • usturoi pudra
  • marar uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shawarma:

Se taie pieptul de pui in cubulete si se amesteca impreuna cu toate condimentele. Se lasa deoparte 10 minute ,timp in care se pot praji cartofii sau felia legumele. Se prajeste pieptul de pui in uleiul incins,pana cand s-a rumenit.

Se incalzeste putin lipia si se asambleaza.

Se aseaza pe mijloc piept de pui,cartofi prajiti,castraveti murati,rosii,ceapa si se pune sos deasupra.

Eu am folosit sos iute separat.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Shawarma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari