Sirop de capsuni

de gaby_gabytza in Bauturi, 19 Iul 2012 | 4233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg capsuni
  • 1 kg zahar
  • 1 l alcool
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

Spalam capsunile si le curatam de codite.Punem zaharul deasupra capsunelor curatate si le lasam la soare pana cand capsunile lasa sirop.Luam siropul de la capsuni si il punem in sticla,peste siropul pus in sticle adaugam alcool,depinde de fiecare cat de insiropat  ii place,eu l-am combinat cu un 1 l de alcool.

Amestecam bine  dupa care inchidem bine capacul.

Dam sticla intr-un loc mai intunecat si mai racoros timp de 4 saptamani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

iry-gabriela 1

19.07.2012, 22:46

pai daca ii pun alcool nu mai este sirop ci capsunata....mmmm,tot imi place

Rocsi 1

19.07.2012, 23:43

bun bun

andreea_angelo 1

25.11.2012, 14:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Smoothie de afine cu banana