Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Mezel de casa, 14 Ian 2010 | 12603 vizualizari
Bunica 1
E foarte buna, dar nu pentru "grasuti" Interesant mod de a prepara slaninuta
ionix 1
si eu am facut dar eu o fierb in zeama de varza... si asa-i Bunica, nu-i pt grasuti
Oana 1
Ah, da, fiarta in zeama de varza , o nebunieeee
mihaelar63 1
nu-i nimic saptamana viitoare facem cu zeama de varza , decat cine stie ce mezeluri ,macar stiu ce mananc . eu am facut dupa reteta care o stiu de la mama .
adry88 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:56
ieri la 22:00
de Bucataras 6
ieri la 11:19
pe 17.05 la 14:48
pe 17.05 la 10:38
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
vasimur
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!