Snitel de curcan cu mustar si hrean

de mihaelar63 in Curcan, 17 Aug 2015 | 5017 vizualizari

 

Asezonarea cu condimente a luat nastere din dorinta de a schimba gustul vesnicului snitel. Am dorit ceva usor picant. In ultima vacanta am servit un snitel astfel prezentat, doar ca in loc de salata verde era rucola .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne piept curcan
  • 2 linguri mustar de Dijon
  • 2 linguri pasta hrean in otet
  • 100 gr faina alba
  • 100 gr faina malai
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • salata verde creata
  • rosii cherry
  • zeama lamaie
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan cu mustar si hrean:

  1. Carnea de curcan se feliaza si se bate usor cu batatorul de snitele.
  2. Fiecare felie de carne se sareaza, se pipareaza si se unge cu pasta de hrean si mustar pe ambele parti .
  3. Puneti tigaia cu ulei la incins.
  4. Bateti spuma ouale impreuna cu putina sare .
  5. Amestecati faina alba cu cea de malai.
  6. Dati fiecare bucata de carne prin amestecul de faina , scuturati si prajiti pe ambele parti in uleiul incins pana devine aurie .
  7. Scoteti snitelul pe un platou tapetat cu servetel pentru a absorbi exesul de ulei.
  8. Spalati salata verde si o taiati fasiute. Asezonati salata cu zeama de lamaie si ulei de masline .
  9. Serviti snitelele impreuna cu salata verde si rosii cherry .

TIPS-URI

1

Uleiul trebuie sa fie bine incins cand puneti carnea la prajit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan cu mustar si hrean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curcan cu mere la cuptor