Snitel de porc cu parmezan

de Bya Ralu in Porc, 1 Sep 2012 | 6187 vizualizari

 

nu am mai mancat de ceva timp si chiar mi-era pofta!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii mari de snitel de porc
  • 3 oua
  • 3-4 linguri de faina
  • sare,piper
  • 1 lingura parmezan ras
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc cu parmezan:

Snitelele de porc se bat cu ciocanul pentru carne si se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la rece20 minute sa patrunda condimentele.Se face un amestec subtire-grosut din 3 oua batute bine,si faina cat cuprinde,1 lingura plina de parmezan ras,asezonam cu sare si piper(daca faceti prea groasa pasta va trebuiesc mai multe oua).Se dau bucatiile de porc in pasta facuta si se pun la prajit in ulei cat sa fie suficient pentru a se prajii.Se scot pe prosop de hartie pentru a indeparta surplusul de grasimeSe lasa la foc mic(altfel faceti bucataria praf de ulei):))!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

22.05.2013, 12:00

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 11:12

gustos snitelul

babi5 1

06.12.2014, 19:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

ieri la 10:02

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

pe 10.06 la 21:28

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci)