Snitel de praz

de Michelle in Mancaruri de post, 3 Oct 2009 | 5318 vizualizari

 

se serveste cu mamaliga si mujdei de usturoi...

 

INGREDIENTE

  • praz
  • malai
  • sare
  • ulei
  • apa
  • delikat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de praz:

Apa + delikat-ul se pune la foc.Curatim si spalam prazul,apoi il taiem la marimea ce dorim sa iasa snitelul.Punem la fiert prazul ,cand e fiert il scoatem il lasam la racit si apoi taiem fiecare bucata de praz pe din doua,.Amestecam malaiul cu sare(dupa gust).Luam foite de praz le dam prin malai cu sare si apoi le prajim in ulei...

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bucataras 1

04.10.2009, 22:06

Katy, extraordinar! Fa-ti te rog cont pt a putea avea emailul tau ... Poate colaboram

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei copti