Snitel din piept de curcan cu patrunjel

de mirela0911 in Curcan, 10 Iul 2011 | 5758 vizualizari

 

Simplu si delicios.

 

INGREDIENTE

  • un piept de curcan (nu l-am cantarit)
  • 2 oua
  • 2-3 lg faina
  • frunze de patrunjel verde tocat
  • ulei pt prajit
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de curcan cu patrunjel:

Se feliaza pieptul de pui si se bate cu ciocanul pt snitele nu foarte tare, se condimenteaza cu sare si piper.

Ouale se bat bine cu sare si piper, se adauga faina si se omogenizeaza, trebuie sa rezulte un aluat putin mai gros decat cel pentru clatite. Se pune si patrunjelul.

In uleiul incins se pun bucatile de carne care au fost date prin amestecul de oua cu patrunjel. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se scot pe servetele absorbante dupa care se servesc alaturi de ce garnitura doriti>

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de curcan cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

14.07.2011, 07:43

Lau
Kamy asa-i

mirela0911 1

14.07.2011, 07:43

Multumesc Horia

marcela1979 1

14.07.2011, 08:00

imi place si mie as papa un pic

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu ciuperci si cartofi