Snitel imperial

de ianculubita in Pui, 3 Iun 2013 | 16815 vizualizari

 

Daca va place combinatia de fructe cu carne,va recomand acest snitel foarte delicios

 

INGREDIENTE

  • 3 piepti de pui
  • 100 g caise uscate
  • 100 g cascaval
  • cateva frunze de salvie verde sau uscata, cum are fiecare
  • 50 g alune de padure sau migdale macinate
  • 3 oua
  • 100 g faina
  • 150 g pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Garnitura
  • 1 lingura unt
  • mazare
  • pastai
  • morcovi mici (toate congelate)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel imperial:

Pieptului dezosat, fara piele, taiat in jumatati pe latime ii facem buzunare la fiecare bucata. Le condimentam cu sare si piper si le lasam deoparte.

Intr-un castron amestecam caisele taiate marunt, cascavalul ras mare, migdalele, salvia si un ou batut. Omogenizam bine totul si cu aceasta compozitie umplem fiecare bucata de piept, prindem cu scobitori, apoi trecem prin faina, ou batut, pesmet si prajim in ulei incins la foc moderat si le scoatem pe prosoape de hartie.

Pentru garnitura punem la fiert in apa cu sare toate ingredientele, dupa ce au fiert le scurgem si le sotam in untul incins si cateii de usturoi cateva minute. Condimentam cu sare, piper, adaugam mararul taiat marunt si servim.

Pe farfurie punem garnitura, alaturi snitelul taiat felii.

TIPS-URI

1

se pot folosi pentru garnitura legume proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel imperial" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui cu salata de sfecla rosie