Snitele de porc

de Valclaudia in Porc, 22 Sep 2013 | 3496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 700 - 800 gr carne de porc (pulpa)
  • condimente pentru carne de porc, dupa gust
  • 4 oua
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare dupa gust
  • o legatura de marar verde
  • 1 lingura seminte de mac
  • faina alba, 4 linguri
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc:

Splam carnea, o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele.

Condimentam bucatile de carne pe ambele parti si le lasam cca 10 minute,intre timp preparam aluatul pentru pane.

Mixam cele 4 oua cu praful de copt, sarea, mararul verde tocat fin,macul. La final adaugam faina.

Incingem o tigaie antiaderenta, adaugam ulei, trecem bucatile de carne prin amestecul de pane si le prajim pe ambele fete pana devin crocante si aramii.

Le scaotem din uleiul incins direct pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces.

Pofta buna!

 

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele in sos de ciuperci