Snitele de porc in crusta de fulgi de porumb

de katty in Porc, 29 Oct 2017 | 9839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc(cotlet)
  • sare
  • piper negru macinat
  • chilli
  • 150 gr iaurt
  • 4 oua
  • 2 linguri faina alba
  • usturoi granulat
  • fulgi de porumb
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in crusta de fulgi de porumb:

Spalam carnea, o stergem bine, apoi o taiem feliute subtiri, pe care le mai batem putin cu ciocanul de snitele.

Intr-un castron punem iaurtul, sare, piper si bucatile de carne. Le masam bine, astfel ca fiecare bucata sa fie acoperita de amestecul cu iaurt. Acoperim castronul si il lasam la  frigider pentru 1-2 ore. Batem ouale cu sare, piper, chilli, usturoiul granulat si faina, pana obtinem un amestec omogen.

Fulgii de porumb ii sfaramam putin si ii punem intr-un castron. Trecem fiecare bucata de carne mai intai prin amestecul  de ou, apoi prin fulgii de porumb si o asezam pe o tava pe hartie de copt. Stropim cu putin ulei si dam tava la cuptor.  Cand snitelele s-au rumenit dedesubt, le intoarcem pe partea cealalta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez basmati &salbatic cu cotlet de porc