Snitele de soia (cu ou sau de post)

de Alina26 in Mancaruri de post, 25 Mar 2013 | 19571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia felii
  • faina
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite de Delikat
  • sare
  • piper
  • lingurita de cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de soia (cu ou sau de post):

Intr-o oala punem apa, in care adaugam sare, cimbru, Delikatul si punem soia la fiert timp de 15-20 de minute.

Dupa 5 minute de fierbere adaugam si usturoiul pisat, punem capacul si lasam sa fiarba in continuare.

Dupa ce s-a fiert, se pun feliile de soia pe un servetel sa asoarba toata zeama (se poate presa cu un alt servetel pus deasupra)

Intre timp se bat doua oua cu sare si in faina se amesteca cu putina sare si piper.

Se pune uleiul la incins,se fac snitelele:intai se baga in faina,apoi in ou,iar in faina si iar in ou,si se prajesc.

Se pot servi calde sau reci.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Pentru cei care vor snitele de post, se poate adauga apa minerala in loc de ou si se face un aluat ca pentru clatite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de soia (cu ou sau de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dulceata (de post)