Snitele din cotlet de porc

de Valclaudia in Porc, 12 Mai 2018 | 14026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata cotlet de cca 800 gr.
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
  • 2 oua de casa
  • un varf de cutit praf de copt
  • un praf de piper alb
  • 150ml apa minerala
  • 2-3 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din cotlet de porc:

Clatim carnea sub un jet rapid de apa rece, apoi o stergem cu servetele absorbante.

Taiem feliile dupa preferinta, apoi le asezam intre doua folii din plastic si le batem usor cu ciocanul de snitele pe ambele parti, pana se aplatizeaza si se subtiaza considerabil, avand totusi grija sa nu distrugem fibra, acest lucru ducand la ruperea feliilor de carne.

Presaram sare si piper dupa gust, acoperim cu o folie si le dam la rece pentru 1 ora.

Mixam ouale cu apa minerala si faina, adaugam putin piper alb si un varf de cutit praf de copt, mai mixam 2 minute.

Punem la incins uleiul in tigaie, trecem feliile de antricot batut prin amestecul de ou si faina, apoi le prajim in baie de ulei pana se rumenesc frumos pe ambele parti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mirela0911 1

13.05.2018, 10:16

Foarte bune!

dantes 1

13.05.2018, 11:32

Bune!

miki_a 1

14.05.2018, 19:36

Din cotlet de porc nu am făcut încă (mi-e frică să nu iese prea tari, uscate...), dar la tine arată foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet