Snitele din piept de pui

de MotanLaOale in Pui, 2 Mar 2011 | 18664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 400g-500g
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • vegeta
  • 1/2 lamaie
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Pieptul de pui se portioneaza si se bate usor cu ciocanul de snitele.

Se pun pe o farfurie nesuprapuse se presara cu vegeta si piper si se stropesc cu zeama de lamaie.

Ouale se bat bine cu un praf de sare intr-un castron.

Pesmetul si faina se pun in doua farfurii.

Snitelele se trec prin faina, prin ou, prin pesmet si se pun la prajit intr-o tigaie in uleiul incins.

Eu am facut si fara pesmet trecand snitelele prin faina, prin ou, prin faina, prin ou si iar prin faina si prajindu-le.

Se intorc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe prosop absorbant.

Sunt bune cu orice garnitura.

Eu le-am mancat cu mancare de fasole verde.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Taietei chinezesti cu pui si trei feluri de ciuperci