Snitele in ceapa

de kamy in Porc, 3 Mai 2011 | 26523 vizualizari

 

Nu am mai facut demult,asa ca....

 

INGREDIENTE

  • spata porc
  • 3 ceape mari
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lg.boia de ardei dulce(sau iute daca va place)
  • 1/2 lg.ienibahar
  • 100 ml.suc de rosii
  • 1 ling.amidon alimentar(sau faina)
  • 2 frunze dafin
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele in ceapa:

Carnea se taie in felii mai groase,se bate,se presara putina sare si piper,se da prin faina si se prajeste putin in ulei incins.Cand e gata se scoate pe un platou si in uleiul ramas se caleste ceapa,cand e aproape gata se adauga usturoiul taiat fin,se mai caleste putin,se pune boiaua,se amesteca si se adauga 200 ml apa,sare,piper,ienibaharul si frunzele de dafin.Se pune carnea(sosul trebuie sa o acopere)si se lasa sa fiarba la foc mic cu capacul pus.

Se mai adauga apa fierbinte daca scade prea mult sosul si carnea nu s-a fiert.

Cand carnea e bine fiarta si sosul scazut,se adauga sucul de rosii in care am desfacut amidonul si mai lasam sa fiarba 5 min,amestecand din cand in cand,sa nu se prinda.

Noi le-am sevit alaturi de piure de cartofi si salata.

Pofta maxima!!!!

TIPS-URI

1

lg=lingurita

2

frunzele de dafin se scot si se arunca atunci cand sunt gata snitelele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele in ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu muschi afumat la cuptor