Snitele picante in aluat de bere

de simona72 in Porc, 11 Oct 2013 | 9133 vizualizari

 

Inspiratie a fost Merisoara noastra draga....cu mici modificari, ca de, nu ma pot abtine...minunate. Multumesc!!

 

INGREDIENTE

  • ou - 1 buc
  • bere - 1 pahar
  • faina alba - 2-3 linguri
  • usturoi - 1 catel
  • pesmet - 4-5 linguri
  • ulei pt prajit - 200 ml
  • muschiulet de porc-1/2 de bucata
  • suc de rosii gros-1 ceasca
  • sare si piper-dupa gust
  • oregano uscat-1/2 lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele picante in aluat de bere:

Carnea se spala, se usuca cu prosop de bucatarie si se taie felii groase de un deget ca pt snitele. Pe un fund de lemn, se aseaza bucatile de carne, deasupra se pune folie alimentara si se bate carnea usor cu ciocanul de snitele. Intr-un castronel se pune sucul de rosii, sare, piper, oregano,usturoiul zdrobit si se amesteca. Feliile de carne se imbiba cu acest sos si se lasa la frigider pt 20 minute. Pt aluat: batem oul cu un praf de sare, adaugam berea si apoi faina cate putin si amestecam cu furculita sau cu telul sa nu ramana cocoloase.(sa aibe consistenta ca de aluat de clatite). Punem o tigaie cu ulei la incins, cand uleiul este incins, trecem feliile de carne condimentate prin aluatul de bere, apoi prin pesmet si le prajim in ulei pana devin aurii. Le punem pe servetele absorbante. Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Servim simple cu salata de cruditati sau piure de cartofi

2

Carnea se bate usor avand grija sa nu se zdrobeasca si sa se rupa

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele picante in aluat de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc umpluta