Snitele vieneze

de Valclaudia in Porc, 6 Sep 2015 | 3831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 800 g pulpa de porc taiata felii de 1 cm grosime
  • cca 150 g faina alba
  • cca 250 g pesmet
  • 3 oua de casa
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele vieneze:

Pulpa de porc se feliaza in bucati de 1cm grosime.

Punem folie alimentara pe un tocator mare din lemn, asezam feliile de carne, acoperim cu folie alimentara si batem bucatile de carne cu ciocanul pentru snitele.

Asezonam bucatile de carne cu sare si piper dupa gust.

Pregatim si asezam farfuriile in urmatoarea ordine: farfuria cu bucati de carne, apoi farfuria cu faina, castronelul in care am batut cele 3 oua cu un praf de sare iar la final farfuria cu pesmet.

Punem cca 50-70ml ulei la incins in tigaia antiaderenta.

Trecem bucatile de carne intai prin faina, apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.

Le punem in tigaia cu ulei incins si le prajim uniform pe ambele fete.

Scoatem snitelele pe hartie de bucatarie absorbanta pentru a indeparta surplusul de ulei.

Se servesc fierbinti sau reci; noi le-am servit cu piure de cartofi si sos de soia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele vieneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu omleta si legume